Подаръчен ВАУЧЕР за пазаруване в fnb.bg

0,00 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Подаръчен ваучер за покупка в fnb.bg на стойност 20 лева или 50 лева

 

Подарете на приятел или близък Вам човек възможност да си избере от многобройните продукти в fnb.bg.

Нека сам реши дали

да се поглези с шоколади и бонбони M&M’s, Butterfinger, Reеse’s;

да опита разнообразните зърнени закуски: Lucky Charms, Reese’s Puffs, Hershey’s Kisses, Oreo O’s, Cocoa Pebbles, Cap’n Crunch;

да започне денят с Nespresso, illy, Starbucks или Dunkin Donuts кафе;

да прехапне Cheetos, Tostitos или Pringles;

да се наслади на експлодиращите вкусове захарни бонбони Airheads, Nerds, Sour Patch, Warheads, Swedish Fish, Mike and Ike, SweeTarts или

да спретне Американско ястие с автентичните готовите миксове Betty Crocker, Aunt Jemima, Godiva, с оригиналните Macaroni and cheese на Kraft, уникалните Cheetos Mac ‘n Cheese,  или със сосове за перфектното барбекю Frank’s Red Hot, Texas Pete, Kraft BBQ, Sweet Baby Ray, A1, Heinz .

 

 

Условия за използване на подаръчен ваучер от 20 лева или 50 лева

 

  1. Всеки ваучер съдържа уникален код и срок на валидност, в рамките на който ползвателят може да предприеме покупка от онлайн магазин - fnb.bg.
  2. Период на валидност - 90 дни след датата на покупката. След изтичане на този срок ваучерът става невалиден.
  3. Ползвателят на ваучера за пазаруване може да го използва да заплати една или няколко поръчки, в рамките на периода на валидност, до изчерпване на сумата посочена на него. Ваучерът може да се използва само в онлайн магазина fnb.bg след регистрация с неговия уникален код.
  4. Ползвателят на ваучера може да е различно лице от купувача. Ваучерът не е персонализиран и може да бъде използван от всеки, който притежава информацията отразена на него, при условие, че купувачът, при закупуването, е посочил имейл адрес на ползвателя. Потвърждаване по електронна поща (имейл) ще бъде изпратено на купувача. Кей Си Травел ЕООД (като оператор на fnb.bg не носи отговорност при грешно подадени данни на получателя на подаръчния ваучер. Отговорността изцяло е на купувача.
  5. При поръчка на стойност, по-ниска от номиналната стойност на ваучера, остатъкът може да бъде използван при следваща поръчка. При поръчка надвишаваща сумата на подаръчния ваучер разликата между сумата на поръчката и стойността на ваучера се доплаща.
  6. При покупка на подаръчен ваучер от 20лв. или 50лв. - плащането се извършва по банков път в срок до 72 часа след завършване на направената поръчка за подаръчен ваучер. След посочения срок поръчката за покупка на ваучера се анулира. За краен срок се приема часът на постъпване на сумата по банковата сметка на Кей Си Травел ЕООД. Суми постъпили след крайния срок се възстановяват на купувача, след приспадане на 10% от стойността на ваучера.
  7. След получаването на превода по банков път подаръчният ваучер ще бъде изпратен на посочения от купувача имейл адрес в рамките на един работен ден след постъпило плащане.
  8. Стоийноста на подаръчният ваучер и / или неизползваният остатък не може да бъде осребрявана.
  9. Данни за плащане: ПРИ ПОИСКВАНЕ