NESCAFÉ CLASSIC Crema 200g

Промо

NESCAFÉ CLASSIC Crema

200 гр инстантно (Кафе)

- Най-интензивният кафе вкус от NESCAFÉ®

- Богат аромат и интензивен кафе вкус

- Разтворимо кафе

Открий и се наслади на най-интензивния кафе вкус от NESCAFÉ®. 

Продуктът е в стъклен буркан за 100 чаши ароматно NESCAFÉ®.