Нова и усъвършенствана рецепта - без соеви съставки. Безглутеновото мюсли е вдъхновено от традиционната швейцарска зърнена закуска, разработена от д-р Максимилиан Бирхер-Беннер. Подобно на традиционното мюсли Бирхер, тази прекрасна смес от безглутенови овесени ядки, ядки и семена и сушени плодове може да се ползва за закуска по много начини: топла с кафява захар като овесена каша; студена с мляко; или накисната за една нощ с кисело мляко и настъргана ябълка.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
New and Improved Recipe - No Soy Ingredients Gluten Free Muesli is inspired by the traditional Swiss cereal developed by Dr. Maximilian Bircher-Benner. Like traditional Bircher muesli, this lovely blend of gluten free oats, nuts and seeds, and dried fruit can be enjoyed for breakfast in many ways: hot with brown sugar like porridge; cold with milk; or soaked overnight with yogurt and shredded apple.