Чипс

Хрупкави чипсове за силни усещания  

Чипсовете са универсално мезе, ордьовър, гарнитура – ще ги видите сервирани във всякакви комбинации и ситуации, навсякъде по света. Пакет чипс е идеална компания за разходка, за гледане на филми, за чакане на приятел, който закъснява.

Kолко вида чипс сте опитвали?

Пробвайте нашите любими марки. Те идват от родината на чипса – САЩ – и се предлагат с пикантни и силни вкусове, които ще ви превърнат в заклети почитатели на този тип похапване.

Какви чипсове ще намерите в онлайн магазин fnb.bg

Картофени, царевични и други изкушения от Frito-Lay. Американският производител на чипсове предлага легендарната марка Lay's, направеният от царевична тортиля Doritos, популярният и у нас Ruffles и непознатият по тези ширини Tostitos. Последният ни е от любимите. Tostitos се произвежда от бяла или синя царевица и се комбинира с различни вкусове и съставки, например със сирене и черен пипер, с пълнозърнеста пшеница, тиръгълен или с формата на купичка (и в двата варианта е много подходящ за сервиране със сосове).

Идеалният Pringles – въпреки че американците спорят вече над 50 години чипс ли е Pringles или не (спорът стига включително и до Върховния съд на САЩ), ние го намираме за съвършен – по форма и вкус. Препоръчваме ви всичките му разновидности, но особено любим ни е картофеният чипс Applewood Somoked Cheddar в новите вълнообразни форми.

Как можете да поръчате?

Изберете продукт и кликнете на „добави в кошницата“.

Когато сте готови, прегледайте съдържанието на кошницата и попълнете данните си, ако не сте регистрирани. Ако имате акаунт, те се зареждат автоматично. Посочете начин на плащане и натиснете бутон „Поръчай“.

На мейла си трябва да получите потвърждение и номер на поръчката.

След това остава да изчакате вашият любим чипс да пристигне. 

Доставката е безплатна при поръчка над 100 лв.

Куриерската фирма, с която работим е Speedy.

Цените на продуктите в сайта не включват доставка, освен ако не е упoмeнато друго. Крайната сума с включена  доставка се калкулира автоматично и я виждате преди да потвърдите поръчката.

Доставяме в цяла България, а също и в Румъния, Гърция, Унгария, Хърватия, Словения, Чехия, Словакия.

Вижте повече за условията на доставка .

Защо fnb.bg ?

Защото доставяме любимия ви чипс, помагаме ви да експериментирате и опитвате нови вкусове и се стремим да ви предлагаме продукти, които трудно ще намерите другаде в страната.

Филтри
Марки
Цена
Приложи