Доставка

ВАЖНО!

 

Някои от продуктите, с които работим, включително шоколадът, са деликатни изделия. Ако шоколадът е изложен на значителни температурни колебания по време на транспортирането, той може или да се стопи, или да придобие сиво-бял цвят, което влияе върху външния му вид.

 

В нашите складове поддържаме температурен режим, съобразно изискванията на производителите, но куриерската компания не. 

През нощта, когато пратката пътува от логистичен център до логистичен център, температурното влияние не е толков силно, но престоят в офисите или в транспортните средства на куриерите, повече от няколко часа, е пагубно.

Тъй като продуктите ни се доставят в неохладена среда, ние не можем да гарантираме, че поръчаният шоколадов или подобен продукт ще бъде доставен и ще отговаря на обичайното ниво на качество.  Ето защо рискът някой от изделията да се повредят от топлината през летните месеци се поема изцяло от Вас.

 

За да минимизирате риска е необходимо да получите пратката възможно най-бързо, да не я оставяте тя да престоява или да избягвате поръчката на продукти подлежащи на промяна при температурен режим, несъобразен с изискванията на производителя.

 

Оценяваме Вашето разбиране!

Екипът на FNB.bg

 

Цена за доставка:

Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.

Поръчаните продукти се доставят в страната чрез куриерска фирма Speedy.

Срокът за изпращане на поръчаните продукти е до 48 часа след постъпване на поръчката.

Поръчки направени след 14:00 часа се считат за приети на следващия работен ден.

 

ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

Доставката се калкулира автоматично. Можете да получите своите продукти в офис на куриерската фирма или на посочен от Вас адрес.

Цените на продуктите, обявени на уебсайта ни, не включват разходите по доставката. Разходите по доставката се изчисляват автоматично в хода на пазаруване и се визуализират преди окончателното потвърждаване на поръчката.

Към момента FnB.bg приема следните видове плащания:

  • С наложен платеж в момента на доставка. Плащането се извършва при доставка - наложен платеж с ППП /пощенски паричен превод/. Моля, прикрепете бележката предадена от Спиди АД към фактурата, която получавате! Тя замества касовата бележка по наредба Н18 за пощенските парични преводи (ППП).
  • С банкови карти /дебитни и кредитни/ Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro - 100% сигурно плащане през системата на Борика 3DS.
  • Чрез ePay.bg, Stripe.
  • С Банков превод.

 

ДОСТАВКА В РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ

FnB.bg извършва доставки на територията на РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ чрез куриерска фирма euShipments с възможност за плащане с наложен платеж в момента на доставка.

Срок за доставка: 2-5 работни дни, без деня на взимане на пратката, почивни дни и официални празници. За някои отдалечени населени места е възможно удължаване срока за доставка на 6 работни дни.

Посочените срокове за доставка са индикативни.