Доставка

Поръчаните продукти се доставят в страната чрез куриерска фирма Speedy.

 

Цена за доставка:

Безплатна доставка до ОФИС НА СПИДИ при поръчка над 150 лв.

Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

Срокът за изпращане на поръчаните продукти е до 48 часа след постъпване на поръчката.

Поръчки направени след 14:00 часа се считат за приети на следващия работен ден.

 

ДОСТАВКА В БЪЛГАРИЯ

Доставката се калкулира автоматично. Можете да получите своите продукти в офис на куриерската фирма или на посочен от Вас адрес.

Цените на продуктите, обявени на уебсайта ни, не включват разходите по доставката. Разходите по доставката се изчисляват автоматично в хода на пазаруване и се визуализират преди окончателното потвърждаване на поръчката.

Към момента FnB.bg приема следните видове плащания:

  • С наложен платеж в момента на доставка. Плащането се извършва при доставка - наложен платеж с ППП /пощенски паричен превод/. Моля, прикрепете бележката предадена от Спиди АД към фактурата, която получавате! Тя замества касовата бележка по наредба Н18 за пощенските парични преводи (ППП).
  • С Банков превод.

 

ДОСТАВКА В РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ

FnB.bg извършва доставки на територията на РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, УНГАРИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ чрез куриерска фирма euShipments с възможност за плащане с наложен платеж в момента на доставка.

Срок за доставка: 2-5 работни дни, без деня на взимане на пратката, почивни дни и официални празници. За някои отдалечени населени места е възможно удължаване срока за доставка на 6 работни дни.

Посочените срокове за доставка са индикативни.