Goetze's добавя два нови вкуса към любимите Cow Tales

Goetze's добавя два нови вкуса към любимите Cow Tales
17 октомври 2023

Вкусовете "Карамелена ябълка" и "Ягодово смути" вече се предлагат целогодишно.

Goetze's Candy Company, Inc., производител на карамелизирани продукти, произвеждани в Балтимор, щата Мериленд, в продължение на повече от век, обяви, че нейните Cow Tales Strawberry Smoothie и Cow Tales Caramel Apple вече ще се предлагат целогодишно.

"Нашите лоялни фенове на Goetze's изразиха мнението си и ни дадоха да разберем, че се наслаждават на вкусовете ни "Карамелена ябълка" и "Ягодово смути" през всички сезони. Развълнувани сме, че сега ще предлагаме тези вкусове целогодишно, за да им се наслаждават всички. Гордеем се с качествените си съставки и вниманието към детайлите и сме сигурни, че тези вкусове ще продължат да радват любителите на дъвчащи бонбони навсякъде по света", каза Мичъл Гьотце, главен изпълнителен директор на Goetze's Candy Co., Inc.

Вече 128-а година в бизнеса си Goetze's Candy Company, Inc. продължава да поддържа дългогодишната семейна традиция на нови и оригинални вкусове, които завладяват вкусовите рецептори на поколения. Карамелените бонбони се произвеждат с рецепта, включваща истинско мляко и пшенично брашно, която осигурява дъвчаща текстура с кремообразен център. Рецептата на пшенична основа осигурява уникален дъвчащ, а не лепкав карамелен вкус. Без ядки и трансмазнини, Caramel Creams и Cow Tales се предлагат при нас в различни вкусове, включително Caramel, Strawberry Smoothie, Oreo, Caramel Brownie и Caramel Apple – както единични бройки, така и цял дисплей за още по-голяма наслада.

Изберете своя любим вкус от нашия сайт и се потопете в приказния свят на Goetze's.