Кафе капсули Barista Nespresso Cocoa Truffle

ДЕТАЙЛИ: 
Капсулите са съвместими със системи Nespresso®

BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle – яркият аромат на какао среща изпечените зърнено-малцови нотки на еспресо от латиноамериканска арабика. Богат вкус, напомнящ шоколадов трюфел.

Произход:

Основата на кафето за BARISTA CREATIONS е известна със завършен и балансиран вкус. В този бленд от арабика сте в компания на най-добрите южноамерикански кафе зърна – нежна бразилска бурбон арабика, в хармония с измита арабика от Колумбия. Каковият аромат разгръща бленда до нови висоти - получавате богат и кадифен вкус, обгърнат от чудесно изпечените аромати.

Изпичане:

Разделно изпичане. Бразилските кафе зърна са леко изпечени, за да запазят нежността на всички зърнени малцови нотки. Колумбийските кафе зърна се изпичат за кратко, за да разкрият всичките си фини аромати, а перфектното смилане само засилва още повече интензитета в това хармонично кафе.

Ароматен профил:

Изтънчен, плътен и ярък аромат на какао върху основата на зърнено-малцов бленд – това е Nespresso BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle. Тази кафе капсула е богата на вкусове и аромати, точно като луксозен шоколадов трюфел.

Млечен профил:

Игривият и жив характер на Nespresso BARISTA CREATIONS Cocoa Truffle няма да остане незабелязан с мляко. Ще го разпознаете по силните какаови нотки в капучино и в допълващата бадемова сладост. Възможно е дори да доловите нотка на ванилия, когато отпивате от чашата си с кафе. 

Една кутия съдържа: 10 бр. капсули