Напитки Prime отблизо и дали си струва да ги опитате!

Напитки Prime отблизо и дали си струва да ги опитате!
14 юли 2023

Prime Hydration – хидратиращата напитка, промотирана от популярните YouTube потребители KSI и Логан Пол, предизвика доста вълнения в Обединеното кралство. Ограничената ѝ наличност доведе до дълги опашки и хаотични сцени.

А каква е историята, която се крие зад главоломно растящата популярност на Prime и защо тя е привлякла вниманието на потребителите?

Prime Hydration, LLC, предприятие, свързано с Congo Brands и съсобственост на американските бизнесмени Макс Клемънс и Трей Стайгър, привлече значително внимание със своята енергийна напитка, наречена Prime.
Prime Hydration е дело на бившите съперници в бокса, превърнали се в YouTube потребители, KSI и Логан Пол. Със своите над 40 милиона онлайн абонати дуото предлага Prime като спортна напитка, предназначена да подпомага хидратацията. KSI изрази учудването си от огромния отзвук, като призна, че двамата с Логан не са очаквали такъв успех.

На 4 януари 2022 г. Логан Пол и KSI обявиха пускането на Prime Hydration в реално време в Instagram. Участието на тези интернет личности предизвика значителен шум в социалните медии, особено сред децата в училищна възраст и най-вече сред момчетата в тийнейджърска възраст. Популярността на Prime дори доведе до това, че използваните бутилки бяха възприемани като символ на статус сред връстниците.

Голямото търсене обаче, доведе до завишени цени от страна на онлайн прекупвачите, което предизвика известен хаос в търговските обекти в Обединеното кралство.

KSI изрази своето пренебрежение към търговците на дребно и пазара за препродажба. Той изрази разочарованието си и от лица като Wakey Wines, популярен участник в TikToker, за когото се твърди, че е продавал Prime на завишени цени, възползвайки се от шумотевицата. KSI твърдо вярва, че Prime е достъпен за всички, на разумна цена и намира подобни практики за нечестни. Еди Хамерман цитира недостига на продукти като тоалетна хартия и макарони в първите дни на пандемията COVID-19 като пример за това как поведението на потребителите може да се промени, когато се смята, че стоките са на изчерпване.

Успехът на Prime се дължи на комбинацията от традиционни и онлайн маркетингови стратегии. Партньорството на напитката с футболен клуб "Арсенал" осигурява достъп до известни спортисти, което позволява на марката да използва тяхното влияние в маркетинговите усилия. Същевременно уменията на KSI и Логан Пол като създатели на съдържание играят важна роля за популярността на Prime. Тяхното дълбоко разбиране на желанията и времето на младата аудитория им позволи да се свържат с феновете и да стимулират търсенето.

 

 

Prime предлага широка гама от напитки, включително спортни, енергийни и разтворими напитки.
Спортните напитки, наричани от производителя "хидратиращи напитки", съдържат 10% кокосова вода, заедно с електролити, витамини от група В и аминокиселини. Тези варианти са без захар, без кофеин, оцветители и подсладители и имат приблизително 20 калории в бутилка.
Електролитите са ключов компонент за поддържане на баланса на течностите в тялото и, разбира се, за хидратацията. Приемът им е от съществено значение по време на тренировки, особено през летните месеци, когато губим много течности от организма си. Когато тренираме, чрез потта губим електролити от тялото си, което води до дехидратация и следователно до намалена производителност. В допълнение към електролитите, Prime Hydration съдържа витамини и минерали, които са много важни за цялостното здраве – витамини В6 и В12, които помагат за поддържането на енергията, и витамин С, който е антиоксидант и защитава клетките от оксидативен стрес.
Опитайте Prime Hydration Drink и останете хидратирани в продължение на часове!

През януари 2022 г. компанията представя и Prime Energy, която се различава от Hydration. Съдържа 200 mg кофеин, което е два пъти повече от количеството в чаша разтворимо кафе. Дори и да не сте спортист, но все пак сте почитател на енергийните напитки, това е идеалната напитка!

Наличните вкусове в гамата напитки на Prime включват синя малина, грозде, леден поп, лимон и лайм, "Meta Moon", портокал и манго, ягода и диня, тропически пунш.

Ако искате да опитате и вие, знаете къде да ги намерите - в FnB