PRIME HYDRATION UK STRAWBERRY WATERMELON 500mL

5,50 лв. 8,49 лв.
Ново
  • Марка: Prime
  • Кат. номер: 850003560991
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Prime Hydration, най-търсената хидратираща напитка в Европа, е продукт на сътрудничество между две YouTube звезди, американеца Логан Пол и британския KSI.

Prime Hydration Drink – най-добрата напитка, която ще хидратира тялото ви и ще повиши ефективността ви! 

Всяка напитка съдържа 10% кокосова вода, 2g захар, 250mg BCAA, което подобрява развитието на издръжливостта и мускулната сила, тъй като най-важната съставка са електролитите и витамините. По-конкретно, електролитите са ключов компонент в поддържането на баланса на течностите и разбира се в хидратацията. Приемът им е от съществено значение през цялата тренировка, особено през летните месеци, когато губим много течности от тялото си. Така че, когато тренирате, губите пот и следователно електролитите на тялото си. Това води до дехидратация и следователно до намалена работоспособност.

Но ние не искаме това!!! Опитайте да консумирате Prime Hydration Drink и останете хидратирани с часове. Дори и да не сте спортист, това е идеалната напитка. Но винаги може и по-добре!

В допълнение към електролитите, той има витамини и минерали, които са много важни за цялостното здраве. Например има витамини В6 и В12, които помагат за поддържане на енергията, и витамин С, който е антиоксидант и защитава клетките.