Ruffles Kettle Chips се присъединяват към Lay’s в нова серия с размяна на вкусове

Ruffles Kettle Chips се присъединяват към Lay’s в нова серия с размяна на вкусове
30 август 2023

От 2021 г. насам картофеният чипс Lay's Flavor Swap внася неочаквани, но незабравими обрати в любимите на феновете чипсове на Frito-Lay. Сега Lay's представя нова линия Lay’s Kettle Cooked Ruffles All Dressed вдъхновена от номер едно вкус на чипс Ruffles в Канада. Новата серия от вкусове създава необикновено преживяване, което със сигурност ще се превърне в международна сензация.

Вкусът на чипса Ruffles All Dressed за първи път завладя сърцата и стомасите на американците с дебюта си в САЩ през 2015 г., преди да напусне рафтовете през 2021 г. Това лято Lay's съживява популярната подправка в синтез между Lay's Kettle Cooked и Ruffles в чипс, който предлага пикантно, солено и сладко вкусово изживяване в една хапка, което ще изненада и зарадва както американските, така и канадските любители на закуските.

"Lay's е авторитет в областта на вкусовите иновации, като новаторските вкусове, открити в линията Lay's Flavor Swap са сред водещите в задоволяване на претенциозния вкус на нашите фенове", казва Тина Махал – вицепрезидент във Frito-Lay Северна Америка. "С картофения чипс Lay's Kettle Cooked Ruffles All Dressed намерихме нов начин да се свържем с потребителите, като се вслушахме в това, което те искат да видят от нас – да върнем Ruffles All Dressed – и същевременно да добавим свеж привкус с Lay's Kettle Cooked."

Заедно с новия вкус Lay's възражда и някои хитове от миналото на Flavor Swap, за да достави радост на крайните любители на снаксове:

Lay's Cheetos с вкус на сирене: Какво се случва, когато сиренето на снаксовете Cheetos се срещне с вкусната хрупкавост на картофения чипс Lay's? Отворете пакета и разберете!

Lay's Doritos Cool Ranch: Някога сте се чудили какъв ли е вкусът на Doritos Cool Ranch върху картофен чипс Lay's? Е, вече може да узнаете, защото Lay's поставя този емблематичен вкус на Doritos върху емблематичния си картофен чипс.

Lay's Wavy Funyuns с вкус на лук: Кой е казал, че за да се забавляваш, ти трябват пръстени? Сега се насладете на вкуса на пръстените Funyuns върху картофения чипс Lay's Wavy – обич завинаги!

От този месец четирите вкуса Flavor Swap ще се предлагат в търговските вериги в Щатите. Картофеният чипс с вкус Lay's Cheetos Cheese, Lay's Doritos Cool Ranch и Lay's Kettle Cooked Ruffles All Dressed ще се предлагат до изчерпване на количествата, а картофеният чипс с вкус Lay's Wavy Funyuns Onion ще остане да радва своите фенове за по-дълго.

Ние от FnB вече нямаме търпение да изкушим вкусовите си рецептори!