Шоколади

ВАЖНО!

Някои от продуктите, с които работим, включително шоколадът, са деликатни изделия. Ако шоколадът е изложен на значителни температурни колебания по време на транспортирането, той може или да се стопи, или да придобие сиво-бял цвят, което влияе върху външния му вид.

 

В нашите складове поддържаме температурен режим, съобразно изискванията на производителите, но куриерската компания не. 

През нощта, когато пратката пътува от логистичен център до логистичен център, температурното влияние не е толков силно, но престоят в офисите или в транспортните средства на куриерите, повече от няколко часа, е пагубно.

Тъй като продуктите ни се доставят в неохладена среда, ние не можем да гарантираме, че поръчаният шоколадов или подобен продукт ще бъде доставен и ще отговаря на обичайното ниво на качество.  Ето защо рискът някой от изделията да се повредят от топлината през летните месеци се поема изцяло от Вас.

 

За да минимизирате риска е необходимо да получите пратката възможно най-бързо, да не я оставяте тя да престоява или да избягвате поръчката на продукти подлежащи на промяна при температурен режим, несъобразен с изискванията на производителя.

 

Оценяваме Вашето разбиране!

Екипът на FNB.bg

Филтри
Марки
Цена
Приложи