Takis FUEGO CHILLI AND LIME ARTIFICIAL FLAVORED FRIED CORN SNACK 55g x 48

Ново
Подгответе се за експлозия от вкусове с Takis Fuego - оригиналната версия на любимият снакс Takis в нова опаковка.
 
Takis Fuego е свежо, пикантно удоволствие, подправено до съвършенство с chilly, който ще ви плени от пръв поглед.
 
Вътре във всяка опаковка ще откриете навити на руло царевични тортили, внимателно поръсени с буря от огнени подправки, създавайки вкусово изживяване, което е толкова неустоимо, колкото и отличително. С първоначален намек за пикантност, тези снаксове бързо отприщват горещ поток от пикантни подправки, които са напълно достатъчни, за да раздразнят вкусовите ви рецептори, без да ги блокират.
 
Takis Fuego обединява класическите вкусове на чили и лайм с нотка на морска сол, всички обединени от мистериозна съставка, която предлага допълнителен удар - балансиран танц на вкусове, който е едновременно енергизиращ и удовлетворяващ.
 
Поглезете се с Takis Fuego на спокойна филмова вечер, подправете обяда си с тази екзотична добавка или се наградете с хрупкавото му съвършенство след дълъг ден - Takis Fuego е идеалният спътник за онези, които смело се впускат в царството на интензивни аромати.
 
Моля, обърнете внимание: Takis Fuego е наслада за любителите на пикантните вкусове и следователно не е подходящ за всеки. Поемете това предизвикателство само ако сте готови да подложите вкусовите си рецептори на изпитание!
 
Открийте интензивния, пикантен вкус на Takis Fuego.