Takis с игрово изживяване за феновете в платформата за онлайн игри Decentraland

Takis с игрово изживяване за феновете в платформата за онлайн игри Decentraland
25 август 2023

Takis - емблематичната марка, известна с изключително добрия си пикантен тортила снакс, обяви вълнуващо разширяване на дейността си във виртуалния свят с дебюта на Takis Tower. Пренасяйки интензивността на марката на ново ниво, кулата ще бъде достъпна за аватари в Decentraland, популярна платформа за виртуална реалност.

Развиващите се технологии стимулират нова ера в дигиталния маркетинг, насочена към онлайн света, и Takis snacks използва тези тенденции, за да разработи интерактивни начини за взаимодействие с феновете, отбелязва компанията. Тъй като марката смело утвърждава присъствието си в метавселената, емблематичният чипс Takis Fuego rolled tortilla ще блести като определяща част от виртуалната кула, където потребителите могат да участват пълноценно в онлайн царството на Takis.

Кулата на Takis включва завладяващо изживяване, в което аватари се движат из сградата по платформи, пътеки и препятствия на всяко ниво в преследване на лимитирана серия тениски Takis. Елементи на марката ще бъдат интегрирани в дизайна на кулата, включително изображения на продукти като платформи за аватарите, които ще преминат на следващия етаж.

За да стартират това дигитално преживяване с Takis, феновете и потребителите могат да посетят decentraland.org, за да си създадат акаунт и онлайн аватар. Decentraland е безплатен за всички потребители с компютърен достъп до браузърите Chrome или Firefox.

"Винаги търсим нестандартни начини за засилване на нашата марка и сега навлязохме в нова сфера на възможности с дебюта на Takis Tower", каза Сандра Перегрина, маркетинг директор на снакса за Barcel USA. "Нашето официално влизане в метавселената пренася Takis в съвсем ново измерение и ние сме повече от развълнувани да предложим това единствено по рода си игрово преживяване на феновете, за да участват в персонализирано взаимодействие извън физическия свят."

Takis не са обикновени снаксове, а тези с най-завладяващия вкус в света! С различни разновидности: Takis Rolled Tortilla Chips, Takis Fuego, Takis Chili Piquant, Takis Blue Heat, Takis Rolls Intense Nacho. Снаксовете Takis® са за силните, смелите и дръзките. Осмели се да опиташ и ти!
Само в FnB.bg